All deleted tweets from politicians

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @realmbp: Her er en hemmelighed fra reklamebranchen: I mange kunde-møder med danske og internationale kunder oplever vi, der laver reklamefilm, at der bliver sagt "vi skal have en enkelt brun med, men ikke for mange". Ofte bliver der sagt "helst ikke nogen muslimer" . En enkelt gang..(1/2)

RT @MBJolnas: RT @MBJolnas: @karmel80 @radikale Også størst i Falkoner, Indre By og foreløbig på Østerbro...

Kaare Dybvad (denmark) replied to @mvinaes :

@mvinaes Lyngby-Taarbæk bygger nu en del, bl a studieboliger

RT @MBJolnas: RT @MBJolnas: @jacobjensenMF @a_steenberg @martinlidegaard Jeg er vild med at i ignorerer eksperterne pånær på de punkter hvor de taler ti…

@VilasHJensen Hvorfor var I ikke interesseret i en dialog med #dkmedier ifth emnet @SikandaSIDDIQUE? Var formålet med “invitationen” bare medieomtale eller? Det virker da ikke meget løsningsorienteret.

RT @DanielJHannan: “Europe needs to move faster. No more national vetoes”. I wish our neighbours every success. But, my God, I’m glad we’re out. https://t.co/7wBiDfs22w

Masseudvandringen fra Blue Water Arena sender et større signal til PMG, end et dansk opgivelse af forsvarsforbeholdet vil give a signal til Putin.

Jeg forstår ikke humlen med Prins Christians halstørklæde. Ved folk ikke, at Prins Christian står hver anden weekend på Lerpytter Stadion i Thisted og giver den fuld gas under måluret?

Peder Hvelplund (denmark) tweeted :

Selvfølgelig skal vi styrke det internationale engagement. Men med fokus på konfliktforebyggelse og fredsbevarelse. Det gøres bedst i FN-regi, fremfor i EU hvor fokus er på egne snævre magtinteresser. Lige nu roder Dk rundt som nr. 94 i FN-bidrag.

@KAKnuth Ja, det er derfor de fleste kommuner holder igen med at sætte solceller på deres bygninger.