All deleted tweets from politicians

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @KariMagnussen1: RT @KariMagnussen1: Tror få har forstått hvor alvorlig -og farlig - hastevedtaket i Stortinget i høst var. twitter.com/audunlysbakken…

Snø over 1100 meter sier @nrkInnlandet https://t.co/pZnKc2uGTg

RT @irenebgro: I dag er verdensdagen for psykisk helse. Årets tema er å gi tid. Både å gi tid til deg selv, å være tilstede i eget liv, men også å gi av tiden din til andre. Vi trenger alle en heiagjeng, og vi trenger et samfunn hvor vi heier på hverandre. https://t.co/bbmhVKr05q

RT @msrvogt: Norske hjelpearbeidarar angripne på Lesvos nrk.no/urix/1.14925372 Er det virkelig noen som tror at det er en løsning å oppbevare flyktningene i Hellas? Vi må i stedet bruke kreftene på å fordele byrden i hele Europa. Det blir vanskelig, men det er den eneste holdbare løsningen.

RT @msrvogt: dagbladet.no/kultur/det-er-… Vi må følge Barnekonvensjonen, ikke bare fordi det er en lov vi har sluttet oss til, men fordi vi har sagt til alle andre at det er slik vi skal oppføre oss.

RT @msrvogt: @Dagsavisen Tidens laveste antall asylsøkere til Norge. Det er tragisk, når det aldri har vært flere på flukt i verden enn idag. Det er mer enn 70 millioner mennesker som har måtte flykte fra sitt hjem. Dette kommer av ulik fordeling av verdens ressurser.

RT @pasaremos: RT @pasaremos: Storgerget, Ap sier veldig fornuftige ting her, som folk flest er enige i. Så .... si tydelig i fra da folkens! https://t.co…

Trying to rethink Development Cooperation with Prof @karutikk + Prof Paul Kamau of @IDS_UONBI, Dr Njuguna Ndungu of @AERCAFRICA ao in #Nairobi Very inspiring discussion on shifting the power and building capacity also joined by @USAID @Sida @NorwayInKenya @noradno https://t.co/ryUu1uUJsD

RT @Orchidna3: @SV_Karin @SVparti @navjegog Med andre ord; hadde formålet med karens vært å få folk i jobb (og ikke kun fungere som en straff), hadde de som går fra AAP til karens fått fulgt opp sine rettigheter som syke arbeidssøkere. Det gjør de ikke.

RT @Orchidna3: @SV_Karin @SVparti @navjegog Karenstid virker dessuten som ren straff. Dette fordi personen ikke blir avklart, men regnes som arbeidsledig, uten at noen av rettighetene som syk arbeidsledig blir fulgt opp. De får f.eks. ikke tilbud om tilrettelegging i jobb ift. sykdom, info om bruk av lønnstildskudd osv.