All deleted tweets from politicians

Lokomotivfører & folketingskandidat (S), Københavns Omegn

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Spørgsmplet til svaret (gæld): Hvordan løser vi klimakrisen igennem en social retfærdig grøn omstilling. #dkpol

Oh, the irony. https://t.co/mxl6rINAtW

@IngerSF1 At Jin Lyngvild ikke selv bærer sin succes med ynde.

Hvor bliver alle de midter-ivrige dog skuffede, når de finder ud af, at midten ikke er en håndgribelig størrelse. Men så kan de jo altid melde sig ud, som de plejer. #dkpol

Præcis som med Løkke og Jensen er det med Ellemann og Støjberg. Det er polemik, retorik og personlige intriger, der skaber den største kløft. Politisk ku man gå på kompromis, hvis man ville. Men det vil hverken mekanikeren fra Holstebro eller advokaten fra Frederiksberg. #dkpol

@ThomasBerntH De er ikke en velsignelse. De ligner mest af alt en stråmand. Men de er en nødvendighed, hvis vi skal løse corona- og klimakrisen social retfærdigt.

@ppkzd Banaliteter og sentimentalitet har jo altid ramt bredt. Put det så ind i en identitetspolitsk ramme, og så har du den perfekte kombination for sociale mediers lemmingeadfærd.

@KristianMadsen Men er formålet ikke netop at styrke det indenrigs med vægt på det, som er blandt Dybvads kompentencer? Forståelse for lokalsamfund, sammenhængskraft, land/by-ulighed osv. Det ville jo være fjollet ikke at sætte Kaare Dybvad i spidsen for det arbejde.