All deleted tweets from politicians

Kansanedustaja (kesk.) Keski-Suomesta. MP. Jyväskylän kaupunginvaltuutettu. Maakuntavaltuutettu. Treenaan kuntosalilla, harrastan judoa, metsästän ja kalastan.

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Joonas Könttä (finland) tweeted :

Eikös se ollut #kokoomus, joka esitteli mallinsa, jossa Suomessa olisi lakkautettu reilut 200 kuntaa. Sellaiset ”hiljaiset hautajaiset”. #yleastudio

@OlliOikarinen Kansanedustuslaitoksen arvokkuudella on väliä.

RT @STTuutiset: LVM:n lentoliikennetyöryhmä esittää, että valtio ostaisi lentoliikennettä Kokkolan, Joensuun, Kajaanin, Jyväskylän ja Kemin lentokentille vuoden 2021 loppuun saakka.

Joonas Könttä (finland) tweeted :

Valtio tulee tässä apuun. Tärkeä ja oikea päätös, mutta #Finnair toimintaan olen pettynyt. #KeskiSuomi #Jyväskylä

Joonas Könttä (finland) tweeted :

Näinhän se on. @anttikaikkonen linjaa ja tältä pohjalta mennään! #keskusta @hallitus

Joonas Könttä (finland) tweeted :

”Olemme lottokansaa ja sen edessä olen voimaton.” totesi omistajaohjausministeri Tuppurainen (sd.). Siis mitä ihmettä?!!!

@filsdeproust Kiitos Juhana ◽◽

RT @JNMKaistinen: @TotuusTamminen @Tuomas2 @HeiskanenHarri @ErkkoMeri @MiestenK @krisilmasti Jollain kummallisella tavalla @joonaskontta. Mielestäni aivan liian fiksu kepulaiseksi.

RT @Tapahtuma_teo: Elinkeinoministeri Lintilä vastaanotti juuri tapahtumateollisuuden ehdotukset alan tukemiseksi. #tapahtumateollisuus #backtolive #pelastetaantapahtumat https://t.co/HH92V7moQB

RT @keskusta: Keskustalla on uusi logo. Se on juuriamme kunnioittaen apila ja vihreä. Uutena on selkeyttä ja päivitystä some-aikaan. Sellaista linjaa Keskustalta on vaadittu🍀 Logon video on lyhyt tarina #keskusta'sta. Siitä mitä Me olemme🍀💚🍀 #kepuvaltuusto https://t.co/aJBDZOHsIU