All deleted tweets from politicians

#Isä #Puoliso #Kokoomus #kansanedustaja #Puolustusvaliokunta ja #valtiovarainvaliokunta jäsen ja vastaava, Valtion Liikuntaneuvoston jäsen #politiikka #sport

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @JukkaSuominen1: Heinosen kanssa samaa mieltä, keskustelu olisi hyvästä. Julkisuudessa on ollut muutama asiantuntija sitä mieltä että PvEL :n päätöstä ei ole noudatettu, olisi mukava kuulla pitääkö paikkansa.

RT @JukkaSuominen1: Rinne on tässä ihan oikeassa, saas nähdä miten @vihreat spinnaa kahden ydinvoimalan tukemisen kannattajilleen. Eikä @keskusta sen helpommalla pääse... verkkouutiset.fi/antti-rinne-sk…

RT @JukkaSuominen1: @timoheinonen @Demarit @keskusta @vasemmisto "Mutta velkarahalla mahdollisesti huonompaa suhdannetta ei ruveta korjaamaan, valtiovarainministeri sanoo" Niinkö? Mitä tähän sanoo @vasemmisto ja @vihreat ?

RT @JukkaSuominen1: RT @JukkaSuominen1: Avustajat ✔ Valtiosihteerit ✔ Puoluetuki ✔ Hoitajamitoitus ◽ iltalehti.fi/politiikka/a/b…

RT @JukkaSuominen1: @timoheinonen @vihreat Jos Touko joskus kirjoittaa kirjan näistä ajoista, niin ostan sen ihan vaan siksi että kuulen kuka on Vihreiden Cersei Lannister.

RT @JukkaSuominen1: @timoheinonen @keskusta @juhasipila @AnttiRinnepj "Yhdestäkään kynnyskysymyksestä keskusta ei voi perääntyä. Meidän mandaatti on rajattu niihin, Sipilä painotti" Vas. Vihr. ja SDP joutuu nielemään aika karvasta kalkkia että Bemarin takapenkille pääsee.

RT @JukkaSuominen1: @HVuohenkunnas @timoheinonen @keskusta @juhasipila @AnttiRinnepj Ei tässä koirat hauku, kerro ihmeessä miten ne Keskustan kynnyskysymykset liitetään vasemmiston tavoitteisiin? Veikkaan että Säätytalolla asti halutaan se kuulla.

RT @WakaWaino: RT @WakaWaino: HS viikko sitten ja nyt. https://t.co/xHNT1V7NeL

@KiuruPauli @SuomenEduskunta @VTV_fi Eli erottaminen tulee istuntoon teidän valiokunnan mietinnön kautta vai tekeekö siitä esityksen %kansliatoimikunta?

Timo Heinonen (kokoomus) tweeted :

Marin aiheutti naurunremakan eduskunnassa: Nesteen jalostamon päätyminen Rotterdamiin ”osa vihreää siirtymää - sitä on syytä tukea” #neste @NesteGlobal #vihreäsiirtymä #omistajaohjaus #työllisyys #hallitus #marin iltalehti.fi/politiikka/a/5…