All deleted tweets from politicians

Stortingsrepresentant for Ap. Fra Troms.

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

@mimirk @JensTrondsen Jeg tror også det. Men mott inntrykk er også at Jonas GS behandles ganske mye hardere enn særlig Solberg, men også Vedum. Myten om «venstrevridd presse» kan man i alle fall erklære død og begravet.

Martin Henriksen (norway) tweeted :

På tide å kutte støtta til HRS. FRO har jeg gitt opp, men håper Venstre og KrF tar til fornuft. dagsavisen.no/debatt/krenka-…

Faktisk ganske interessant å sammenlikne med Gro, som styrte økonomisk ansvarlig, hadde en retning for politikken og ikke ga FrP makt. Erna er nå først og fremst en administrator av særinteresser i KrF, V og Frp - så lenge hun får beholde jobben.

Martin Henriksen (norway) tweeted :

Erna Solbergs metode: Makt foran mennesker. Og stadig støtte fra FrP. dagbladet.no/meninger/erna-…

Martin Henriksen (norway) tweeted :

Nå er det snart jul. Ønsker Bjørn og de andre rikingene god tur hjem til juleferie hjemme på hjemstedet Bø ◽◽ https://t.co/kMufBElKwP

Martin Henriksen (norway) tweeted :

1. Hvis du tjener under 750 000 kroner får du mindre i inntektsskatt med Ap. Så den bekymringa slipper du. 2. Skatt er spleiselag som også bør gi sikkerhet til de på dagpenger, og ungene deres. 3. Men at skatten din går til å gi kutt i formuesskatten er greit?