All deleted tweets from politicians

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @pimgunzel: @ArnoWellens De hoofdschuldigen zijn de gasten die met gratis geld de huizenprijzen de hemel in hebben gejaagd. Brussel, banken en landelijke politici. In de jaren 80 kocht je een villa voor 200.000 gulden die nu 3 miljoen euro doet. Zet dat maar eens af tegen de groei van de salarissen.

RT @PVVKesteren: Ondanks afnemend draagvlak,slecht rendement,bewezen schade voor landschap,milieu,volksgezondheid en hoge energielasten, gaan prov.bestuur en gem.bestuur in Gron. door met deze gesubsidieerde milieuverontreiniging die woon-en leefomgeving en natuur ruïneert gezinsbode.nl/artikel/114661…

RT @VoorzitterCMHF: Politieagent,militair, onderwijzer, verpleger, douanebeambte , gevangenisbewaarder enz krijgen veel waardering vanuit het kabinet Rutte III tot het moment dat het om hun cao gaat. Dan geeft Rutte III niet thuis.

RT @SDam_NL: Zojuist de ondersteuningsverklaring getekend voor @JuisteAntwoord. Ik kies voor #JA21, omdat ik vind dat een fatsoenlijke partij op rechts hard nodig is. Ik wens iedereen heel veel succes in de komende verkiezing(en). @Eerdmans @ANanninga #TK2021 https://t.co/De0ykJd8rM

RT @MauriceWendt1: "Solidariteit" volgens de EU Waarom heeft een Parijse metrobestuurder een pensioen van 3700 euro en stopt hij op zijn 52ste? Terwijl een Amsterdamse buschauffeur op zijn 67ste (en 4 maanden) stopt met een pensioen van 2500 euro? Nederland wordt de Transferunie ingerommeld..... https://t.co/XS6e0G9lX4

RT @leonbaten: Het voorstel voor een bindend referendum is aangenomen door de Tweede Kamer! Met dank aan @fvdemocratie, @SPnl, @D66, PVV, @WybrenvanHaga, @HenkKrol, @PvdA, @groenlinks, @christenunie, @50pluspartij, @PartijvdDieren en @FemkeMerel komt directe democratie weer een stap dichterbij!

RT @leonbaten: Zoals gewoonlijk had @thierrybaudet weer gelijk over de manier waarop de media werkt. Ongelooflijk dat dit kan in Nederland.