All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Сите ние сме должни да им оддадеме почит и гордо да ги славиме борците и борките кои на 11 Октомври се бореа за слободна и…

Во живо од одбележувањето на Денот на народното востание - 11 Октомври во Прилеп. youtu.be/LOa6sb-S2fI

RT @Zoran_Zaev: Со мерката со која се укинуваат квотите за лекови во аптеките, која започна да се применува од 1 октомври, на граѓаните им…

Денот на народното востание - 11 Октомври е ден кога се потсетуваме на нашите претходни генерации кои се бореа за самостојноста на Македонија. Овој ден е симбол во остварувањето на подобра иднина за Македонија. На сите граѓани на Република Македонија нека ни е честит 11 Октомври! https://t.co/ufj6BRvgcP

Од 89 #седница на Владата на РМ: ➡️ Повеќе од 4200 вработени во детските градинки со повисоки плати од октомври; ➡️ Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска со поддршка за стратегијата за енергетика. vlada.mk/node/15676

ВМРО-ДПМНЕ со полна пареа се подготвува за изборите, ќе победиме на 15-ти октомври vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/pr… https://t.co/nSEr4ROrWI